Wie is Nicole

21 jaar getrouwd met Enrico en moeder van 2 kinderen zoon Mylan (21jr) en dochter Daantje (19jr).
Als kind was ik op jonge leeftijd al fanatiek bezig met topsport, turnen welteverstaan. Het merendeel van de week bestond voor mij dan ook  uit trainen en wedstrijd. Na mijn Mavo was het  een vrij logische stap om verder te gaan met mijn passie, de sport.  Op het CIOS in Sittard heb ik de basis gelegd voor mijn  carrière in sport, beweging en lifestyle.  Mensen helpen met het behalen van hun doelen, daar lag mijn grootste uitdaging en nog steeds.

Jaren lang ben ik werkzaam geweest binnen de muren van Sporthelden in Panningen. Een premium sport en Leefstijlclub in het Limburgse waar ik samen met mijn man tot januari 2022 ook eigenaar ben geweest.  Meer dan 25 jaar heb ik mij hier met veel liefde en plezier bezig mogen houden het begeleiden van mensen die opzoek waren naar de beste versie van zichzelf.  Na de verkoop van Sporthelden heb ik 3 maanden lang helemaal niets gedaan. Na een aantal tumultueuze jaren was het voor mij en mijn gezin belangrijk om even op adem te komen, even helemaal niets. Hoe lekker was dat om de knop na al die drukke jaren even op "off" te zetten. Heerlijk, even Me Time. Ik kreeg veel tijd om na te denken wat ik verder met mijn leven wilde gaan doen.

In 2012 verscheen het eerste boek van Richard de Leth, OERsterk. Een boek wat ik  al 10 jaar in mijn kast had liggen. In september 2022 ben ik met de opleiding tot OERsterk Coach begonnen, in maart 2023 behaalde ik mijn diploma. Op dit moment ben ik bezig met het volgen van een opleiding tot ademcoach.

Wat ik voor jou kan doen lees je op de andere pagina's op deze website. Voor vragen kun je natuurlijk altijd bij mij terecht.

Plan nu een gratis kennismakingsgesprek