Wat is OERsterk?

Richard de Leth is de grondlegger van OERsterk. Hij bedacht de vier pijlers voor OERsterk, namelijk: Ontspannen; Eten; Regelmatig bewegen en sterk staat voor een sterke mindset. 

Het is zijn missie om 1 miljoen mensen leider van hun eigen gezondheid te maken. Hiervoor richtte hij de Oersterk Academy op, want als hij Oersterk Coaches opleidt dan kunnen zij ook mensen helpen. Samen voor een gezonder Nederland! De opleiding bestaat uit Level 1 (body); Level 2 (mind) en Level 3 (business). 

Wat doet een OERsterk coach?

Een OERsterk Coach is opgeleid om mensen effectief en krachtig te begeleiden op het gebied van gezondheidsmanagement. De OERsterk methode geeft houvast om de gezondheid te optimaliseren en om symptomen te voorkomen of op een natuurlijke manier te verlichten. Het uitgangspunt bij iedere behandeling is het aanpakken van de echte oorzaak (en dus niet symptoombestrijding!).

Om de echte oorzaak van symptomen te vinden moet de mens als één geheel worden bekeken. Dit systeemdenken is de basis van hoe een OERsterk Coach naar gezondheid en symptomen kijkt. Gezondheid is het resultaat van een samenspel tussen veel verschillende factoren en de OERsterk Coach kan deze factoren verbinden in relatie met symptomen. 

Worden de consulten vergoed door de zorgverzekeraar?

Nee helaas, de consulten worden niet vergoed door de verzekeraar.

Wanneer kan ik starten met een traject?

Je kunt je direct aanmelden, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Contact opnemen kan via het formulier op de contactpagina of bel mij op telefoonnummer 06-44995584 of stuur een e-mail naar info@puurnature.nl

Kan ik ook een kennismakingsgesprek inplannen?

Indien gewenst kunnen we eerst telefonisch een korte kennismaking inplannen.

Hoe werkt het 1:1 coaching traject?

Zodra je je aanmeldt bij mij stuur ik je het intakeformulier. Dit formulier bevat veel vragen, maar onthoudt: hoe meer vragen je beantwoordt; hoe duidelijker beeld ik krijg van jouw situatie/omstandigheden/toestand en hoe beter ik je kan helpen.

Tijdens het eerste consult bespreken wij jouw formulier en stel ik wellicht nog aanvullende vragen. Daarna stel ik een vitaliteitsplan op maat voor jou op waarmee jij aan de slag kan.

We hebben regelmatig even telefonisch contact om te kijken hoe het gaat. In totaal zie ik je vijf keer. Vier keer in drie maanden tijd en daarna nog een follow up consult om te kijken of alles nog goed verloopt.

Voor wie is het coaching traject niet geschikt?

  • Mensen die in hun comfortzone willen blijven
  • Mensen die niet tot actie over willen gaan.
  • Mensen die graag tot een kudde willen behoren.
  • Mensen die de slachtofferrol prefereren .
  • Mensen die vaak excuses verzinnen.
  • Mensen die niet graag de waarheid horen.

Ik heb geen lichamelijke klachten, is dit coaching traject dan iets voor mij?

Juist als je nog geen lichamelijke klachten ervaart, moet je dat zo houden. Een chronische ziekte ontwikkelt zich al veel eerder dan dat jij de klachten ervaart. Ooit gehoord: is je lijf je lief; leef dan preventief!

Schrijf je ook medicatie of supplementen voor?

Medicatie schrijf ik nooit voor. Ik ben geen arts. Suppletie is eigenlijk essentieel. Ik weet er veel van, dus ik kan je goed adviseren. Het is een advies; geen verplichting! Suppletie is niet inbegrepen bij de prijs.

Waar is PuurNature gevestigd?

Het postadres van PuurNature is gevestigd op den Eckelcamp 4, 5768EK in Meijel.